Kristillisetpalvelut.fi

{

Ylitornion seurakunta

Alkkulanraitti 3
95600, Ylitornio
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 521 9384
Faksi: (016) 571 087
Email:

Yrityksen esittely:

Seurakunta ja kirkkoherranvirasto

Olemme avoinna maanantaista perjantaihin 9:00-11:00 sekä 11:45-14:00

Linkki: Ajankohtaista


"Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin minä lähetän teidät." (Joh. 20:21)

Missä Kristusta ei vielä tunneta, tai Kristus ollaan unohdettu, sinne lähtystyössä mennään rohkeasti. Missä kristityt elävät rajoitusten ja painostuksen, jopa vainon alaisina. Missä on monenlaisia inhimillisiä puutteita ja hätää. Mennään sinne, minne Jeesus menisi.

Lähetystyössä mennään rohkeasti sinne, missä Kristusta ei vielä tai ei enää tunneta. Sinne, missä kristityt elävät rajoitusten ja painostuksen, jopa vainon alaisina. Sinne, missä on monenlaista inhimillistä puutetta ja hätää. Toisin sanoen mennään sinne, minne Jeesus menisi.

Seurakuntamme nimikkokohtaita ovat Suomen lähetysseuran ylläpitämä huumevieroitustyö Hong Kongissa, kristillisen kirjallisuuden sekä lukutaitomateriaalin tuottaminen sereerin kielellä Senegalissa ja Inkerin kirkon toimintaa Keski-Venäjällä mm. suomensukuisten kansojen parissa. Myös kirkon työntekijöiden koulutuksen tukeminen Etiopiassa Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi mukaan yhteiseen lähetysvastuuseen ja esirukoukseen, yhteyden rakentamiseen ja taloudelliseen auttamiseen lähetystyön hyväksi!

Linkit lähetystyön kohteisiimme:
Hong Kong
Senegal
Venäjä
Etiopia

Katso lisää seurakuntamme kotisivuilta!


Mukana

Suomen Punainen Risti
Plan Suomi Säätiö
Pelastakaa lapset ry
Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Kirkon Ulkomaanapu
Aimo Tieto Oy

Design (©) Hi-Vision Oy