Kristillisetpalvelut.fi

{

Auran seurakunta

Sillankorvantie 5
21380, Aura
etsi kartalta >>

Puhelin: (02) 486 4720
Faksi: (02) 486 4730
Email:

Yrityksen esittely:

Vuonna 1917 perustetun Auran seurakunnan alue on sama kuin Auran kunnan alue. Kunta sijaitsee Varsinais-Suomessa noin 30 km Turusta koilliseen.

Kirkko:
Auran seurakunnan nykyinen kirkko on vuodelta 1804. Kirkon piirrustukset laati A.Almfeld ja rakennusmestarina toimi Mikael Piimänen. Kirkkoa on remontoitu useaan otteeseen, viimeksi vuonna 1958.

Seurakunnan kirkkoon pääset tutustumaan tarkemmin TÄSTÄ!

Hautausmaa:
Seurakunan hautausmaa sijaitsee aivan kirkon vieressä. Vanhimmat hautakivet ovat jo 1880-luvulta. Tänä keväänä olemmekin kaataneet hautausmaan alueelta puita, jotta voisimme paremmin huolehtia hautausmaan hoidosta sekä kunnossapidosta.

Seurakunnan hautausmaahan pääset tutustumaan tarkemmin TÄSTÄ!

Virastotalo:
Seurakunnan virastotalo sijaitsee aivan Auran keskustan tuntumassa. Vuonna 1998 käyttöönotettu virastotalo pitää sisällään ajanmukaiset ja viihtyisät työtilat kaikille työntekijöille.

Seurakuntatalo:
Virastotalon vieressä sijaitseva seurakuntatalomme valmistui vuonna 1977. Monikäyttöisessä seurakuntatalossa on nuoren seurakunan toimitila, päiväkerhotilat ja keittiö. Seurakuntasalissa pidetään muistotilaisuuksia, kaste- ja rippijuhlia, syntymäpäiviä ja muita juhlatilaisuuksia sekä keskimäärin yksi jumalanpalvelus kuukaudessa.

Seurakunnan toiminta:

• Yleinen seurakuntatyö
Raamattupiirit, erilaiset opinto- ja keskusteluryhmät, seurakuntalaisille tarkoitetut luennot, kristillinen aikuiskasvatustyö, hartauselämä, seurat, seurakuntaretket, yksityinen sielunhoito ja muut tilaisuudet

• Diakoniatyö
Diakoniatyö on lähimmäisenrakkauden osoittamista ihmisen rinnalla kulkien. Työntekijän kanssa voit keskustella asioistasi, kuten taloudelliset ongelmat, suru, yksinäisyys, sairaudet ja työttömyys. Keskustelut käydään aina luottamuksellisesti ja tarvittaessa asioiden hoitamiseen pyydetään sinun lupa. Kotikäynnit ja syntymäpäiväkäynnit, kerho- ja retkitoiminta, vapaaehtoistyö.

Toimintaamme kuuluu myös päivä- ja perhekerho, nuorisotyö, pyhäkoulu, isoskoulutus, nuortenillat, rippikoulutyö, musiikkityö, kirkkokuoro, muskarit, konsertit, lähetystyö sekä partio.

Lisätietoa seurakunnan toiminnasta saat kotisivuilta!
www.auranseurakunta.fi


Seurakunta kuuluu:

- Paimion rovastikuntaan (Klikkaa)
- Turun arkkihiippakuntaan (Klikkaa)


Mukana

Suomen Punainen Risti
Plan Suomi Säätiö
Pelastakaa lapset ry
Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Kirkon Ulkomaanapu
Aimo Tieto Oy

Design (©) Hi-Vision Oy