Kristillisetpalvelut.fi

{

Asikkalan seurakunta

Kalmarintie 10
17200, Vääksy
etsi kartalta >>

Puhelin: (03) 876 6200
Faksi: (03) 876 6222
Email:

Yrityksen esittely:

Asikkalan seurakunta toimii Asikkalan kunnassa Päijät-Hämeessä. Seurakunnallamme on kolme kirkkoa. Asikkalan kirkko, Vääksyn seurakuntakeskuksen kirkko sekä Kalkkisten kyläkirkko

Seurakunta kulkee ihmisten rinnalla elämän eri vaiheissa. Seurakunnallisesta työstä vastuuta ovat historiamme aikana kantaneet työntekijät sekä luottamushenkilöt, kuten myös lukuisat vapaaehtoiset.

Toimintaa perheille
Lapsille, vanhemmille, isovanhemmille ja odottaville äideille, jotka kaipaavat mukavaa yhdessäoloa.

Äiti-lapsi -piirit on tarkoitettu lastensa kanssa kotona oleville äideille. Ryhmissä keskustellaan, kahvitellaan, rentoudutaan, joskus askarrellaan tai ulkoillaan yhdessä. Ohjelma muokkautuu ryhmäläisten toiveiden mukaan. Ryhmän ajaksi on järjestetty lastenhoito.

Perjantaisin klo 9.30 - 12 Kivirinteen seurakuntakodissa kokoontuu perhekerho.

Avoin päiväkerho Vesivehmaan rukoushuoneessa keskiviikkoisin 9-11.

Toimintaa lapsille

• Päiväkerhot
3-6-vuotiaille lapsille 1-2 kertaa viikossa. Leikkimistä, laulamista, askartelua, raamattukertomusten kuuntelua sekä ryhmässäolemisen opettelua

• Pyhäkoulut
Lapsella on sisäinen kutsumus olla pyhyyden lähellä ja halua tulla pyhäkouluun. Pyhäkoulussa on mahdollisuus ihmetellä, viettää juhlaa ja kokea välittämistä.

Toimintaa aikuisille

• Majakka
Uusimuotoinen seurakunnan tapahtuma, jossa ehtoollinen, laulua, ylistystä, rukousta sekä opetusta aikuisille ja lapsille. Tapahtuma on tarkoitettu kaiken ikäisille ja koko perheelle.

• Naistyö
Naistyöntiimi kantaa vuosittain vastuuta vain naisille suunnattujen hengellisten tapahtumien järjestämisestä. Ohjelmassa ovat mm. naisten aamukahvit ja syksyllä naistenpäivä.

• Miesten toimintaa
Matkamiehet on miesten ilta, jossa juodaan kahvit, jutellaan ja tutkitaan Raamattua. Lopuksi voi myös saunoa. Sana miehille ilta on miehille tarkoitettu raamatun- ja rukouksenilta. Tilaisuudessa rukoillaan, luetaan Raamattua ja keskustellaan.

Diakonia
Seurakunta haluaa kulkea ihmisen rinnalla erityisesti silloin, kun on vaikeaa. Murheita ja vaikeuksia voidaan miettiä yhdessä diakoniatyöntekijän kanssa joko kotona tai vastaanotolla.

Toimintaa nuorille

Pysäkki: Tule juttelemaan, kertomaan kuulumisia, lainaamaan musaa ja kirjoja, ilmoittautumaan reissuille tai vain olemaan!

Nuortenillat: tarjolla eväitä elämään Raamattuun pohjautuvan opetuksen, laulun, rukouksen ja yhdessäolon merkeissä.

Peli-ilta: Taatusti jokaisen vartalolle sopivaa! Mölkkyä, futista, lenttistä, fresbeen heittelyä...

Jarrukahvila: Mukava vaihtoehto perjantai-illan viettoon. Se on vapaamuotoista yhdessäoloa ja kavereiden tapaamista.

Isosklubi: Tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille jotka haluavat toimia itse vastuullisessa isosen tehtävässä tulevilla rippikoululeireillä kuin myös varhaisnuortenleireilläkin.

Rippikoulu: Tavoitteena on että nuori vahvistuu uskossaan kolmiyhteiseen Jumalaan, johon hänet on pyhässä kasteessa otettu, kasvaa rakastamaan lähimmäistään sekä elämään rukouksessa ja seurakuntayhteydessä.

Lisätietoa seurakunnan palveluista saat kotisivuilta!
www.asikkalanseurakunta.fi


Mukana

Suomen Punainen Risti
Plan Suomi Säätiö
Pelastakaa lapset ry
Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Kirkon Ulkomaanapu
Aimo Tieto Oy

Design (©) Hi-Vision Oy