Kristillisetpalvelut.fi

{

Ähtärin seurakunta

Keskuskuja 3
63700, ähtäri
etsi kartalta >>

Puhelin: (06) 515 1600
Faksi: (06) 515 1650
Email:

Yrityksen esittely:

Jumalanpalvelus- ja hartauselämä
Ähtärin seurakunnassa ehtoollisjumalanpalvelusta eli messua vietetään sunnuntaisin kello 10.00.
Myös kirkolliset toimitukset, hartaustilaisuudet ja kirkkokonsertit kuuluvat jumalanpalveluselämän piiriin. Jumalanpalvelus on julkinen, kaikille avoin tilaisuus. Tule sellaisena kuin olet!

Ähtärin seurakunta on olemassa kutsuakseen ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen niin juhlassa kuin arjessa. Tuodakseen heidän elämäänsä kestävää perustaa. Rohkaistaakseen heitä välittämään läheisistä ja luomakunnasta: Kaste- ja lähetyskäskyn mukaisesti (Matt. 28: 18-20)

Toimitilat ja hautausmaa
Kirkkoherranvirasto tekee ja toimittaa virkatodistuksia, sukuselvityksiä, sekä avioliiton esteidentutkintapyyntöjä. Kirkkoherranvirastossa hoidetaan kirkollisten toimitusten, kuten kasteen ja vihkimisen, sekä hautaustoimitukseen liittyviä varauksia, tilavarauksia ja ilmoittautumisia. Myös sukututkimuksia tehdään resurssien sallimissa rajoissa.

Kirkkoherranviraston aukioloajat: MA-PE klo. 09-13
Osoite: Keskuskuja 3 63700 ÄHTÄRI

Kirkko
Perinteinen tornillinen pitkäkirkko valmistui v. 1937. Kirkko ei ole seurakuntakeskuksemme yhteydessä, vaan sijaitsee n. kahden kilometrin päässä kirkonmäellä. Hautausmaa on sijoitettu kirkon välittömään läheisyyteen.

Osoite: Kirkkotie 3, 63700 ÄHTÄRI

Seurakuntakeskus
Keskustassa sijaitsevaan seurakuntakeskukseen on virasto- ja toimistotilojen lisäksi sijoitettu toimintatiloja: Seurakuntasalit 1 ja 2, keittiö, lapsityön toimitilat sekä nuorisotila Lähde. Tiloja on mahdollisuus vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin tai vaikka perhejuhlien järjestämistä varten. Myös virastot ja toimistot ovat seurakuntakeskuksen yhteydessä.

Osoite: Keskuskuja 3, 63700 ÄHTÄRI

Leirikeskus
Seurakunnan leiritoiminta järjestetään neljän kilometrin päässä keskustaa sijaitsevassa leirikeskuksessa. Myös leirikeskuksen vuokraaminen on mahdollista.

Osoite: Leirikeskustie 47, 63700 ÄHTÄRI

Suntiola
Suntiolassa on mahdollisuus järjestetää vaikkapa kirkkokahvitustilaisuuksia ja siellä kokoontuu erilaisia toimintapiirejä.

Osoite: Kirkkotie 8, 63700 ÄHTÄRI


Mukana

Suomen Punainen Risti
Plan Suomi Säätiö
Pelastakaa lapset ry
Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Kirkon Ulkomaanapu
Aimo Tieto Oy

Design (©) Hi-Vision Oy