Kristillisetpalvelut.fi

{

Vihdin Seurakunta

Niuhalanraitti 6b
03400, Vihti
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 347 8500, (09) 347 85012
Email:

Yrityksen esittely:

Seurakuntamme on Jumalan sanan ja pelastustekojen varassa elävä ja niistä iloitseva kastettujen yhteisö, joka toimii uskon, toivon ja rakkauden syntymiseksi ihmisten keskuudessa.

Tutustu seurakuntamme tapahtumakalenteriin tästä.

Jumalanpalvelukset:

Kirkon elämän sydän: jumalanpalvelus. "Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään" (Mt. 18:20) Jumalanpalveluksessa ihminen kohtaa Jumalan ja Jumala ihmisen.

Jumalanpalvelusta vietetään sunnuntaisin Vihdin kirkossa klo 10. Nummelan kirkossa jumalanpalvelus on sunnuntaisin klo 12. Lisäksi noin kerran kuukaudessa jumalanpalveluksia pidetään Vihtijärven kappelissa.

Toimitilamme:

Ennen oli tapana että kirkko rakennettiin keskelle kylää. Myös Vihdissä kirkko sijaitsee kylän korkeimmalla mäellä. Kirkossa pidetään jumalanpalvelusten lisäksi häitä, kasteita ja siunaustilaisuuksia sekä konsertteja. Kirkko on avoinna kesällä sunnuntaista perjantaihin klo. 10-18. Paikalla on opas.

Vihdin toinen kirkko sijaitsee Nummelan seurakuntakeskuksessa. Sielläkin pidetään jumalanpalveluksia, kirkollisia toiimtuksia sekä konsertteja. Kyseessä on Vihdin suurimman taajaman kotikirkko

Vihdin seurakuntatalossa sekä Nummelan seurakuntakeskuksessa on kokous-, kerho- ja juhlatiloja seurakunnan työntekijöiden toimistojen lisäksi. Tilat ovat vuokrattavissa mm. perhejuhlia, muistotilaisuusia tai kokouksia varten. Kirkonkylän seurakuntatalossa ovat myös kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto.

Vihtijärven kylässä sijaitsee Vihtijärven kappeli. Siellä on jumalanpalvelus kerran kuussa, lisäksi muita toimituksia sekä joskus myös konsertteja. Kappelin yhteydessä on oma hautausmaa.

Vihdin hautausmaan tuntumassa, n. 4km päässä kirkonkylän keskustasta, sijaitsee siunauskappeli. Siellä vainaja siunataan ennen hautausta.

Moksjärven rannalla Pohjois-Vihdissä sijaitsee Riuttarannan leirikeskus. Siellä pidetään mm. rippileirejä, lastenleirejä, retriittejä, leirikouluja sekä erilaisia kokouksia.


Mukana

Suomen Punainen Risti
Plan Suomi Säätiö
Pelastakaa lapset ry
Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Kirkon Ulkomaanapu
Aimo Tieto Oy

Design (©) Hi-Vision Oy